Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Casa de marcat Compact M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

650 lei Lei
Brand
Daisy
Cod produs
FN
Out Of stock
Descriere
Daisy Compact M este un modelul de casa de marcat fiscala cu jurnal electronic si acumulator Li-Ion 2200mAh, stationara sau mobila, tastatura cu butoane mari, vizibile, cu afisaje client si operator generoase, avizata in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare cu avizul numarul 42 din 24.08.2018.

Casa de marcat Daisy Compact M, este echipata cu toate dispozitivele necesare de conectare la distanta cu serverele ANAF ( atunci cand acestea vor fi functionale) nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate. Dispune de conectarea directa la PC (cu citire date din aplicatie sofware Daisy Manager) si de un port de SD CARD ( export fisiere prin comanda data din tastatura casei de marcat), utile pentru exportul fisierelor care trebuie trimise lunar la ANAF , conform Ordinul nr. 627 din 8 martie 2018 .

Daisy Compact M este o casa de marcat recomandata pentru un punct de lucru fix cu o intesitate mare a emiterii bonurilor avand un acumulator de Li-Ion 2200mAh dar tot odata are o tastatura ergonomica din cauciuc rezistent si un sistem EASY LOAD de inlocuire a rolelor de hartie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura